Mogu li punjene paprike biti još bolje? Naravno, uvijek mogu. Zbog toga nam je drago isprobavati različite cake i trikove, naravno, uz dozu opreza jer ne želimo im dodati ništa što bi im moglo pokvariti okus.
Nudimo vam jednu malu tajnu iskusnih majstora, lako ćete je sprovesti u djelo, a rezultat će biti još ukusnije i sočnije punjene paprike. Ne morate ništa mijenjati u standardnom receptu, samo ćete se potruditi svaku papriku, nakon što je punjena, dobro zatvoriti komadom rajčice.
Zašto biste to napravili? Zato što se okus rajčice slaže s ostalim okusima u ovom jelu, a nadjevu će za vrijeme kuhanja dati dio svoje arome. Nadalje, djelovat će na jednak način kao klasični poklopac za posuđe - neće dozvoliti da sadržaj ispari. Zahvaljujući dodatnoj količini vlage, rezultat će biti očaravajuća sočnost i mekoća nadjeva.
Pokušajte, zaista je jednostavno, a pali.