StoryEditorOCM
Savjetiu inat amerikancima

Ide li odrezak na vrelu ili na hladnu tavu? Neno ima odgovor koji krši predrasude, a rezultat je savršeno pečen i sočan

Piše T.S.M.
10. prosinca 2023. - 12:29

Stalno slušamo da se odrezak baca na dobro zagrijanu tavu, po mogućnosti onu od lijevanog željeza, jer samo uz takvu metodu se možemo nadati lijepo zapečenoj površini i sočnoj, mekanoj unutrašnjosti. No je li zaista tako ili je samo riječ o tome da ova metoda ima bolju promociju, zahvaljujući tome što je podržavaju američki chefovi i blogeri?

Može li se odrezak lijepo ispeći i uz korištenje neke druge metode? Neke metode koja zvuči kao sušta suprotnost gore opisanoj?

Pogledajte video koji je na svom Instagramu objavio popularni bloger Neno Svjetlanović, kojeg pratimo na profilu nenocooks. U svom prepoznatljivom revijalnom stilu "samoprozvani pro kuhar" Neno je pokazao da se savršeno pečen odrezak može pripremiti i ako ga se baci na - hladnu tavu. I to ne samo hladnu, ne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. prosinac 2024 12:57