U sezoni smo kestenja i sad ćemo se do mile volje nauživati tih slasnih jesenskih plodova. No, hoćemo li zaista? Naime, kako smo nedavno pisali, ove su godine dosegli neslućeno visoke cijene, što je jedan problem, a drugi je u tome da se, barem kako se čini, više nikome ne da gnjaviti s njihovom pripremom. Zna li uopće više itko kako skuhati, ispeći i oguliti kestene bez pretjerane muke? Sudeći po tome koliko je popularan gotovi kesten pire, odgovor je lako naslutiti.
No gotovi kesten pire nije isto što i domaći. Za početak, pun je aditiva i šećera, a o svježini mu možemo samo nagađati. Zato ćemo vam otkriti nekoliko savjeta za pripremu kestenja kako bismo vas uvjerili da to ne mora biti baš tako težak i mukotrpan zadatak kao što možda mislite.
Mnogi tvrde da je k...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....