Restani krumpir toliko je rašireno mi popularno jelo da recepata ima bezbroj pri čemu mnogi misle da je onaj koji koriste apsolutno najbolji. No, neki nikad nisu zadovoljni kako im uspije i pitaju se zašto je njihov restani krumpir manje ukusan od nekog koji su drugdje probali. Razlog se krije u malim trikovima za pripremu koje mnogi znaju, ali ih ljubomorno čuvaju. Među takvima je i ovaj koji slijedi, ali mi nismo škrti pa ćemo ga podijeliti s vama.
Bit će vam potrebna samo jedna sitna izmjena klasičnog recepta, a ta varira ovisno od jela uz koje ovako pripremljen krumpir poslužujete kao prilog. Ako ovaj prilog planirate poslužiti uz pečeno meso, tada ćete luk zažutiti na masnoći koju je meso pustilo prilikom pečenja. Nema li je dovoljno, pomiješajte je s masti ili uljem.
Ako, pak, restani planirate poslužiti uz lešo meso, tada ćete ga, dok se pirja, podlijevati juhom.
Ova dva savjeta možete kombinirati, a da vidite tek koja je to bomba...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....