StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Ovnovima nedostaje vremena, Blizanci posjetite liječnika, Škorpione će opčiniti posebna osoba

Piše MOZAIK SD
20. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nedostajat će vam vremena za sve što mislite napraviti. Postat ćete razdražljivi i osjetljivi na partnerove ili roditeljske opaske. Ne obuzdate li se, završit ćete u svađi.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Poslovna zbivanja razvijaju se pomalo usporeno. Osoba koja vam se sviđa držat ćete se pomalo hladno i distancirano pa ćete pomisliti da nemate puno šansi da je osvojite.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Mogli biste se probuditi s temperaturom ili jakom zuboboljom. Umjesto da je trpite s nadom da je riječ samo o prolaznom problemu, bolje je da što prije posjetite liječnika.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Zadat ćete si visoke ciljeve. U razgovoru s kolegama koji su miljenici nadređenih instinktivno ćete zauzeti obrambeni stav. Ugledajte se na one koji se služe diplomacijom.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Opazite li da su vaši bližnji zlovoljni, nemojte to ignorirati. Pristupite im oprezno, ali i s jasnom namjerom da im želite pomoći. Nemojte odustati ako budu drski prema vama.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Imat ćete puno entuzijazma koji ćete prenositi na druge. Bude li potrebno, spremno ćete im pomoći. Ako vam se sviđa kako netko razmišlja i radi, pohvalite ga pred svima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Planovi vam se neće ostvarivati onako kako ste zamislili. Kad budete doma, roditelji će vam dosađivati kritiziranjem vašeg načina života nastojeći vas usmjeriti ka budućnosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Mogla bi vas opčiniti posebna osoba. Na prvi pogled zamijetit ćete njenu putenost, a kasnije ćete otkriti i štošta drugo. Bit ćete spremni na kojekakve žrtve da biste bili s njom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Bit ćete u prilici poboljšati financijsko stanje zaradom od hobija ili prodajom preko interneta. Kad su pitanju emocije, čuvajte se pogrešnih procjena i neiskrenih osoba.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Dan će vam biti ispunjen obavezama koje ćete efikasno rješavati. Ako dugo sjedite, dio vremena izdvojite za tjelovježbu jer bi vam se mogli pojaviti tegobe s kralježnicom.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Vodit ćete povećanu brigu o vlastitom zdravlju. Bolest poznanika ili bliskog rođaka počet će vam stvarati napetost. Nastojat ćete uvesti više reda u svoj životni prostor.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Premda ćete dati sve od sebe, rezultati u poslu ili školi bit će prosječni. Srećom, nećete se previše uzrujavati zbog toga. Više će vam značiti ljubavno zadovoljstvo i obiteljska idila.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 16:54