Plava riba jedna je od najdragocjenijih namirnica za naše zdravlje, no još do prije nekoliko godina nije bila naročito popularna, pogotovo ona sitna koja se smatrala hranom za siromašne. Zahvaljujući sve većem broju istraživanja koja stalno iznova dokazuju koliko dobrobiti za zdravlje donosi redovita konzumacije plave ribe, ali i poznatim chefovima koji je itekako cijene i poznaju sve njezine vrijednosti, danas sve više ljudi nastoji plavu ribu uvrstiti češće na svoj jelovnik, piše Živim.
StoryEditorOCM
HranaZDRAVA NAMIRNICA
Zahvaljujući poznatim chefovima koji itekako cijene i poznaju vrijednosti ove ribe, danas sve više ljudi nastoji je sve češće uvrstiti na svoj jelovnik
24. prosinca 2021. - 17:55
SrdelaLuka Gerlanc
Naravno, svaka riba je dobrodošla i preporuka je da se tjedno konzumiraju tri do četiri obroka ribe, no zbog izuzetnih svojstava i sastava te znatnog udjela nezasićenih masnih kiselina koje su toliko važne za naše zdravlje bilo bi dobro da barem pola od...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?