Gosti okupljeni u restoranu “Andrea Nirs” za vrijeme manifestacije Gastroadvent mogli su uživati u raznim delicijama nastalima u kuhinji šefice Slavice Gotovac i njezine ekipe.
Bilo je tu nadjevenih šeširića (punjeni šampinjoni s avokadom i kozjim sirom), rustikalnih rolica od tikvica s kozjim sirom (trakice tikvica punjene kozjim sirom), balancana i tikvica u duetu (balancana i tikvica u salati začinjene aromatičnim biljem), morske čarolije u mediteranskoj marinadi (srdela, crveni luk, lovor, ružmarin, maslinovo ulje, češnjak), blagdanske pjenice od bakalara (bakalar, krumpir, maslinovo ulje, češnjak), žemljica s krumpirom i ružmarinom (kruščić s krumpirom i ružmarinom), a na stolu se našla i focaccia, tanka pogača s ružmarinom, maslinovim uljem i soli.
Glavna tema...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....