StoryEditorOCM
Hranane da na kolege

Poznatog mesara naljutila kritika na meso u domaćim mesnicama: Mesarstvo prije i danas je noć i dan! Naučili smo da lonza može na grill, svatko zna što je ‘rib eye steak‘...

Piše Sandro Pogutz
21. listopada 2021. - 17:40

Nepotpisani autor na gastronomskoj web-stranici "Kult plave kamenice" – a poznato je da iza nje stoji novinar Davor Butković – ozbiljno je naljutio riječkog mesara Danijela Čučkovića.

Čime konkretno? Tamo je pisalo da je "meso u hrvatskim mesnicama jednako primitivno obrađeno kao prije tridesetak godina".

– Ono nije jeftino, a za krajnjeg je potrošača tek poluupotrebljivo. Hrvatske mesnice valjda su jedini segment domaće prehrambene industrije koji u ovom stoljeću nije napredovao ni za milimetar. I kad se hrvatski stočari i mesari žale na teško stanje u svom biznisu, prvo bi morali razmisliti o tome što isporučuju krajnjim potrošačima.

Pravo je čudo da se tako nepažljivo, amaterski i neprivlačno obrađeni i prezentirani proizvodi uopće uspijevaju prodati....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 13:56