StoryEditorOCM

OD 9. DO 12. 11.Sabatina u Dubrovniku

Piše PR
25. kolovoza 2023. - 16:28

Uzorke vina i jakih alkoholnih pića treba dostaviti do 15. rujna, a detaljne propozicije s troškovima ocjenjivanja te Prijava za sudjelovanje u ocjenjivanju mogu se preuzeti na www.zsd.hr

Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova organiziraju 33. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2023., koji će se održati od 9. do 12. studenoga u Hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Tijekom trodnevnog bogatog programa manifestacije, osim edukacije kroz znanstveno-stručne skupove, praktikume i okrugle stolove, sudionici mogu posjetiti sajam vinogradarstva i vinarstva, brojne radionice, vođene degustacije vina, te sudjelovati u studijskom obilasku vinogradarsko-vinarskih i kulturno-povijesnih destinacija. Posebno su svečane dodjele priznanja vinarima uz proglašenje šampiona među proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića, koji dostave uzorke proizvoda na ocjenjivanje.

Organizatori pozivaju: budite dio ove vinske obitelji i dostavite uzorke vaših jedinstvenih proizvoda – vina i/ili jakih alkoholnih pića – na ocjenjivanje i prezentaciju.

Uzorci se dostavljaju do 15. 9., a detaljne propozicije s troškovima ocjenjivanja i rokovima dostave te Prijava za sudjelovanje u ocjenjivanju mogu se preuzeti na www.zsd.hr.

Uručenje diploma i medalja na svečanim dodjelama

Osobno uručenje diploma i medalja na svečanim dodjelama organizira se temeljem najave dolaska proizvođača, te će biti pročitani i pozvani za osobno uručenje samo oni proizvođači koji do 30. 10. 2023. potvrde svoj dolazak putem maila info@zsd.hr.

Dodjela priznanja za otvorena i mlada vina bit će u petak 10. 11., u 20 sati, a za buteljirana vina i jaka alkoholna pića u subotu 11. 11., u 20 sati. Onima koji ne dođu na svečanu dodjelu na Sabatinu u Hotel Valamar Lacroma bit će omogućeno naknadno preuzimanje nagrade u Zadružnom savezu Dalmacije ili u sjedištima suradnika diljem Hrvatske i susjednih zemalja iz kojih vinari dostavljaju uzorke za ocjenjivanje.

Sajam vinogradarstva i vinarstva na Sabatini

Na Sajmu vinogradarstva i vinarstva brojne tvrtke predstavljaju vinogradarsko-vinarsku opremu, strojeve, alate, repromaterijal, zaštitna sredstva te druge proizvode i usluge vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo, a sajam je otvoren za sve posjetitelje tijekom trodnevnog programa Sabatine u Hotelu Valamar Lacroma.

Predstavite vinogradarima i vinarima vašu tvrtku, proizvode, usluge, inovacije ili projekte. Potrebno je samo da vaš interes i sudjelovanje potvrdite do 2. 10. popunjavanjem Prijave za sajam i promociju koja se nalazi na www.zsd.hr te njezinim slanjem na e-mail info@zsd.hr, pozivaju iz Zadružnog saveza Dalmacije.

Sve informacije potražite na www.zsd.hr ili zatražite u Zadružnom savezu Dalmacije na tel.: 021 348 388 ili mail info@zsd.hr.

27. travanj 2024 02:38