StoryEditorOCM
ŽupaNAKON DRŽAVNOG PRVENSTVA

Vratile se iz Varaždina s pregršt medalja, čestitao im načelnik Nardelli

Piše A.Ke.
29. svibnja 2024. - 14:05

Općinski načelnik primio je Mažoretke Župe dubrovačke povodom odličnih rezultata koje su osvojile na 27. Državnom prvenstvu mažoretkinja u Varaždinu koji je ugostio više od tisuću mažoretkinja iz četrdesetak timova iz dvadesetak hrvatskih gradova i općina. Nardelli je posebno čestitao seniorkama koje su nastupile u solu, duu i skupno u koreografiji. Na čelu s predvodnicom Lanom Glavinić seniorke Lara Herceg, Viktorija Herceg, Petra Radić, Katarina Perović, Kristina Kristović, Leonarda Lazarević, Ani Žitnik i Lucija Klis sa svojim uspjesima na državnom natjecanju plasirale su se na europsko prvenstvo koje će se uskoro održati u Beogradu.

Posebna zahvala na ostvarenim rezultatima, medaljama i svemu što Mažoretkinje Župe dubrovačke predstavljaju išla je voditeljici Marijeti Klis koja ulaže veliki trud u kvalitetu rada, a samim tim i promociju mažoretkinja i Župe dubrovačke.

Temeljem dobrih rezultata i promocije naše Općine svaku od 9 medalja koje su se plasirale na europsko prvenstvo načelnik je pojedinačno nagradio simboličnom nagradom, a udruzi Mažoretkinja dodijeljena je potpora za realizaciju sudjelovanja na europskom prvenstvu u Beogradu

Općina Župa dubrovačka Mažoretkinjama Župe dubrovačke želi puno sreće i uspjeha na nadolazećem europskom prvenstvu.

Nakon prijema kod načelnika mažoretkinje su spontano zaplesale na trgu ispred Općine na veliko veselje djece iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka kao i prolaznika koji su se zaustavili i uživali u nastupu.

20. lipanj 2024 17:47