StoryEditorOCM
NeretvaVrijeme je za...

Više sadržaja za mladež u dolini Neretve: dođite na otvorenje prostora ‘Udruge mladih Kolektiv‘

Piše Dv
15. travnja 2024. - 14:45

Udruga mladih Kolektiv djeluje projektno i interdisciplinarno kroz organizaciju događaja u područjima umjetnosti, kulture, ekologije, poduzetništva i aktivnog sudjelovanja u demokratskim procesima.

- 2023. godina bila je prekretnica u djelovanju Udruge, navodi predsjednik Kolektiva Ivan Gluščević. Osim što smo proslavili svoj 20-ti rođendan koncertom Zostera, Udruga je napokon uspjela unajmiti prostor koji se nalazi na adresi Ante Starčevića 5 u Metkoviću, a koji svi pamte kao nekadašnju gradsku knjižnicu. Od početka godine marljivo radimo na preuređenju prostora te Vas ovim putem pozivamo na otvorenje 17. travnja. Ovo je prilika da saznate sve informacije oko Udruge i prostora, a nadamo se da će se neki od Vas priključiti našem timu, ističu iz Kolektiva.

Ideja prostora je stvoriti ugodno mjesto za druženje, razmjenu ideja, rad na projektima, za organizaciju događaja i umjetničkog izražavanja.

- Cilj nam je mladima ponuditi više sadržaja koji će im omogućiti izlazak iz rutine, pružiti im mjesto gdje mogu igrati društvene igre, razviti nove hobije, stjecati prijateljstva ili možda sudjelovati u nekim projektima te na taj način izbrusiti nove vještine koji će im olakšati pronalazak posla kao što je i dosadašnjim članovima koji su se aktivno uključili, ističe voditeljica aktivnosti u prostoru Ana Bulum. Ako ne možete čekati 17. travnja i želite nam se odmah pridružiti, ispunite obrazac za članove dostupan na ovom LINKU.

 

27. travanj 2024 09:35