StoryEditorOCM
DubrovnikAKO TRAŽITE POSAO

U policiji traže spremačicu, kuhara i domara

Piše DV
20. ožujka 2024. - 15:55

Policija traži nove djelatnike. Radi se o radnim mjestima spremačice, djelatnika na tekućem održavanju, kuhara i pomoćnog djelatnika u kuhinji u Službi pravnih, financijskih i tehničkih poslova

Sukladno članku 166. Zakona o državnim službenicima (Narodne novine, broj 155/23) i članka 2. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine, br. 78/2017 i 89/2019), te odobrenja Ministarstva pravosuđa i uprave, Klasa: 112-01/24-01/184, Urbroj: 514-08-01-02/01-24-02 od 14. veljače 2024., Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska raspisuje oglas za za prijam u državnu službu namještenika na neodređeno vrijeme. U Službi pravnih, financijskih i tehničkih poslova traže djelatnika na tekućem održavanju - domar - 1  izvršitelj/ica, a stručni uvjet je srednja stručna sprema ili srednja strukovna škola.

Ista Služba traži spremačicu, koja može imati osnovnu školu ili nižu stručnu spremu, a traže i kuhara sa srednjom stručnom spremom ili srednjom strukovnom školom. U potrazi su i za pomoćnim djelatnikom u kuhinji s osnovnom školom ili nižom stručnom spremom, a na oglas se mogu prijaviti punoljetne osobe oba spola.

Osim navedenih uvjeta, kandidati/kinje moraju ispunjavati  i opće uvjete  za prijam u državnu službu koji su propisani  člankom 52. Zakona o državnim službenicima, a ne mogu biti primljene osobe za čiji prijam postoje zapreke iz članka 54. Zakona o državnim službenicima.

Namještenici se primaju u državnu službu na neodređeno vrijeme uz obvezan probni rad u trajanju od dva (2) mjeseca.

U prijavi na oglas navode se osobni podaci podnositelja/ljice prijave (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona ili mobitela, po mogućnosti e-mail adresa) i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje.

Obrazac prijave na oglas nalazi se na web stranici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske https://dubrovacko-neretvanska-policija.gov.hr/.

Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.

26. travanj 2024 09:29