StoryEditorOCM
DubrovnikISPUNI SVOJE PROFESIONALNE AMBICIJE

Tražiš posao? Ovi poslodavci traže tebe!

Piše PROMO
4. listopada 2023. - 12:25

Tromont, tvrtka specijalizirana za izvođenje svih instalaterskih i građevinskih radova u graditeljstvu,  traži pojačanje na poziciji: Inženjer elektrotehnike (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za upravljanje projektnim aktivnostima unutar grupe elektroinstalaterskih radova na projektima izgradnje, a zauzvrat ti nude stimulativnu plaću, edukacije i stručno usavršavanje, razmjenu znanja i iskustava s timovima u Hrvatskoj te sjajne kolege. Javi im se do 12. listopada.

Tommy, maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji, zapošljava Prodavača (m/ž) u više gradova. Ako si odgovorna i dinamična osoba, ovo je posao po tvojoj mjeri! Nude ti konkurentna osnovna primanja,  mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja te ugodno radno okruženje i sjajne kolege! Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije 19. listopada.

Tragaš za poslom koji će ti ‘dati krila‘? Ako je tvoj odgovor potvrdan, savršeno ćeš se uklopiti u tim tvrtke Red Bull Adria! Trenutno tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Field Sales Supervisor (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 5 godina radnog iskustva na relevantnim pozicijama i odlično baratati engleskim jezikom, a na ovom radnom mjestu bit ćeš zadužen/a za upravljanje timom Strikera tijekom procesa razvijanja portfelja hipermarketa, supermarketa i benzinskih postaja. Javi im se najkasnije do 9. listopada.

U potrazi si za poslom? Ribola traži tebe! Pridruži se njihovom timu, na poziciji: Prodavač (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će komunikativne, ljubazne i predane osobe, a nude ti nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, mogućnost profesionalnog napredovanja, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu te odlične kolege. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji najkasnije do 9. listopada.

Croatia Airlines d.d., nacionalni zračni prijevoznik u Republici Hrvatskoj i dio međunarodnoga zračnog prijevoza, traži novog člana tima na poslovima održavanja zrakoplova: Aviotehničar/aviomehaničar/mehaničar (m/ž). Nude ti fleksibilno radno vrijeme, mogućnost profesionalnog usavršavanja, edukacija i razvoja, rad u međunarodnom i dinamičnom okruženje te povoljne avionske karte! Javi im se najkasnije do 10. listopada.

27. travanj 2024 01:29