StoryEditorOCM
DubrovnikTako se mijenjaju stvari

Stanovnici Gradskog kotara Ploče iza Grada dobili letke za radionice s pozivom: dođite i predložite!

Piše L. V.
1. svibnja 2024. - 11:35
Letak o participativnom budžetiranju u svoje poštanske sandučiće dobili su stanovnici Gradskog kotara Ploče iza GradaDv/

Gradski kotar Ploče iza Grada svojim je stanovnicima u poštanskim sandučićima pripremio letak o participativnom budžetiranju. pozivaju ih da svakako nazoče idućem sastanku gradskog kotara kako bi predlagali projekte koji su od važnosti za život svih stanovnika i podsjećaju koliko je važno sudjelovati, jer prošli prijedlozi su u već u fazi projektiranja.

"I u Vašim poštanskim sandučićima je sigurno stigao letak s informacijama o ovogodišnjem rasporedu radionica Participativnog budžetiranja. Ove godine radionica za naš kotar će se ponovo održati u prostorijama Art radionice Lazareti u četvrtak 09.05.2024g. u 18:00h! 

Prošle godine smo izabrali dječje igralište koje je trenutno u fazi projektiranja, a ove godine možemo i trebamo staviti u fokus ono što smatrate da nam je najpotrebnije.

Molim Vas, dođite u što većem broju, i sa što više ideja i prijedloga." - poziva predsjednik kotara Đani Banovac.

Nismo dobili informaciju imaju li i ostali Gradski kotari ovakav način podsjećanja građana koliko je bitno predlagati i sudjelovati u ovakvim sastancima i radionicama, ali ako nemaju - vrijeme je da natjeraju svoje stanovnike da se uključe.

 

02. lipanj 2024 08:24