StoryEditorOCM
DubrovnikZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE

Na Lokrumu održana 12. Ljetna škola brodogradnje, pored mališana, zainteresirali se i roditelji! Zbog velikog interesa, organizatori najavljuju još jednu radionicu...

Piše Dv
31. srpnja 2023. - 11:25

Protekli vikend, 29. i 30. srpnja u masliniku na Lokrumu održala se 12. Ljetna škola brodogradnje. Mladen Mitić iz Modelarskog instituta Nave Dumins i Vanja Glavočić iz Društva brodomodelara Argosy održali su brodomodelarske radionice za dvije grupe polaznika. Osim tridesetak djece, za sudjelovanje se zainteresiralo i nekoliko roditelja.

- S obzirom na veliki interes, i ove godine ćemo krajem kolovoza imati još jednu Ljetnu školu brodogradnje, u sklopu koje će se održati brodomodelarske radionice te mornarski čvorovi, navode organizatori.

Ljetna škola brodogradnje organizirana je u suradnji Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, Modelarskog instituta Nave Dumins, Društva brodomodelara "Argosy", Društva pedagoga tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz podršku Rezervata Lokrum i Hrvatskog saveza brodomaketara.

28. travanj 2024 02:01