StoryEditorOCM
Dubrovnikpoznati i uvjeti odlaska s pozicija

Iveković i Tabak podnijeli ostavke, Skupština imenovala novu predsjednicu Uprave Čistoće

Piše DV
29. svibnja 2023. - 12:43

Na danas održanoj skupštini društva Čistoća d.o.o. dosadašnji članovi uprave Marko Iveković i Tomislav Tabak uz prethodni dogovor s gradonačelnikom Matom Frankovićem podnijeli su ostavke na svoje dužnosti, priopćili su iz Grada Dubrovnika.

image

Direktor dubrovačke Čistoće, Marko Iveković

Cropix/Cropix

Marko Iveković ostaje raditi u društvu Čistoća d.o.o. na radnom mjestu voditelj tehničkih operacija, dok Tomislav Tabak napušta tvrtku Čistoća te se odrekao prava na ugovorom definiranu otpremninu.

image

Tomislav Tabak

Božo Radić/cropix/Božo Radić/cropix

Na čelno mjesto Čistoće d.o.o. skupština društva imenovala je Mihaelu Mikulandru, dosadašnju zaposlenicu društva Sanitat Dubrovnik d.o.o., kao jedinu članicu uprave društva na mandat od 4 godine.

Gradonačelnik Mato Franković se zahvalio dosadašnjoj upravi Čistoće d.o.o. posebno ističući velik doprinos u sanaciji Grabovice, vođenju tvtke u korona krizi i financijskoj stabilnosti koju su postizali unatoč jako teškom financijskom udaru koji je Čistoća d.o.o. pretrpjela.

"Vjerujem da će Čistoća d.o.o. pod upravljanjem nove predsjednice Uprave krenuti maksimalno u smjeru uspostavljanja novog režima gospodarenja otpadom, biti stalno prisutna na ulicama Grada a sve kako bi nam Grad i dalje zadržao epitet jednog od najčišćih turističkih gradova u svijetu", izjavio je gradonačelnik Franković.

Dužnost predsjednice Uprave Čistoće d.o.o. Mihaela Mikulandra će preuzeti 5. lipnja 2023. godine. Inače, Mikulandra je, kao što su i priopćili iz gradske uprave, zaposlena u Sanitatu, a radila je na mjestu poslovne tajnice.

02. svibanj 2024 08:40