StoryEditorOCM
DubrovnikZAPAŽENI REZULTATI

Franković čestitao Ju-jutsu klubu Dubrovnik i Taekwon-do klubu Shark

Piše r. r.
16. listopada 2024. - 16:24

Na turniru Sarajevo Open Taekwon-do klub "Shark" Dubrovnik osvojio je ukupno 23 medalje. Tim povodom im je gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio čestitku koju prenosimo u cijelosti:

Dragi Sharksi,

čestitam vam od srca na izvanrednom uspjehu na turniru Sarajevo Open! U disciplinama forme i borbe pokazali ste koliko se odricanje i treninzi isplate, a dokaz su upravo 23 medalje; 8 zlatnih, 4 srebrnih i 11 brončanih medalja!

Vaše postignuće donosi ponos našem gradu i inspiraciju svim mladim sportašima da teže ka svojim snovima. Siguran sam da će vas ovaj uspjeh samo dodatno motivirati za buduće izazove i da ćemo zajedno nastaviti promovirati sport u našem gradu.

Povodom osvajanja 13 medalja na 11. međunarodnom ju jutsu natjecanju East Sarajevo Open, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Ju-jutsu klubu Dubrovnik. Tekst prenosimo u cijelosti:

Dragi ju jitsu borci,

upućujem vam iskrene čestitke na sjajnom rezultatu kojeg ste ovog vikenda ostvarili na međunarodnom ju jitsu natjecanju East Sarajevo Open.

Osvojiti 13 medalja na ovakvom značajnom natjecanju pokazuje svima koliko ste talentirani i predani ovom sportu. Želim vam svima puno uspjeha i u budućim natjecanjima, uz želju da nastavite nizati ovako impresivne rezultate.

Ponosni smo što imamo takve talentirane sportaše i sportašice koji nas dostojanstveno predstavljaju na međunarodnim natjecanjima.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković

16. listopad 2024 16:24