StoryEditorOCM
DubrovnikČESTITKA

Franković Boksačkom klubu Dubrovnik: Zadovoljstvo mi je svjedočiti danas vašem rezultatu kojim dokazujete kako ulaganja u poboljšavanje uvjeta za naše sportaše donose vidljive rezultate

Piše r. r.
17. lipnja 2024. - 16:31

Povodom trećeg mjesta u konkurenciji seniora na kraju Hrvatske boksačke lige 2023./24., gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Boksačkom klubu Dubrovnik. Prenosimo je u cijelosti:

Dragi boksači,

veliko mi je zadovoljstvo čestitati vam na trećem mjestu u konkurenciji seniora na kraju Hrvatske boksačke lige 2023./24. Sama činjenica da ste nakon sedam desetljeća ponovno pokrenuli boks u Dubrovniku zaista puno znači, a sada su pokal i brončane medalje potvrda da se svaki trening, odricanje i upornost itekako isplati.

Upravo kako biste imali sve uvjete za trenažni proces i mogućnosti za daljnji napredak, gradska uprava inzistirala je na gradnji prve dvorane za borilačke sportove što smo prije tri godine i realizirali. Zadovoljstvo mi je svjedočiti danas vašem rezultatu kojim dokazujete kako ulaganja u poboljšavanje uvjeta za naše sportaše donose vidljive rezultate. Vrsni sportaši kao što ste vi vjetar su nam u leđa za daljnji razvoj i investicije koje nastavljamo provoditi prema našoj Strategiji razvoja sporta i sportske infrastrukture.

Čestitam od srca Dolores Mirković, Ivi Cetinić, Jaku Kojakoviću, Marinu Ivušiću, Ivanu Sambrailo i Gordanu Lovriću te treneru Sergeju Vakeryni koji vas je bodrio i doveo do ovog zaista povijesnog uspjeha, ali i Kristijanu Peraku koji je vjerovao da Dubrovčani i u boksu mogu ostvarivati velike rezultate.

Dragi Kristijane, san koji si dijelio sa svojim bratom Marom živi dalje, vjerujem da bi on itekako bio ponosan na sve vas.

Želim vam puno sreće u svim daljnjim natjecanjima! 

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković

24. lipanj 2024 00:30