StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoMARIJA KNEŽEVIĆ GUSIĆ

ZA SVAKU POHVALU! Kako je jedna Dubrovkinja uspjela u Dalmatinskoj zagori

Piše PSD.
17. lipnja 2018. - 17:12

Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu, pomislila je 27-godišnja Marija Knežević Gusić i umjesto da s diplomom studija politologije i prakse u području odnosa s javnošću u Zagrebu svoj životni put potraži u nekoj metropoli, ona je odlučila biti poduzetnica u Sinju, piše Slobodna Dalmacija. I to specijalizirana za digitalni marketing, online komunikaciju, event managment i politički marketing.

Zvuči jako moderno, zar ne, ali ono čime se ona bavi itekako je aktualno jer, kako nam i sama kaže, marketing i uspješno komuniciranje danas su ključ uspjeha, a njezina agencija "Angelus komunikacije" jedina su full outdoor service agencija na području Dalmacije koja pruža sve potrebne usluge iz oglašavanja i komuniciranja u standardnom i digitalnom obliku na jednome mjestu, a uz to nudi usluge iz političkog komuniciranja i političkog marketinga, što će zasigurno biti zanimljivo u vrijeme izbora.

Činjenica je da većina ljudi koji ulaze u politiku nema nikakva znanja o načinima komuniciranja s potencijalnim biračima, pa ovakvi stručnjaci često spašavaju stvar.

- To je ono što me zaista zanima i u što vjerujem. Danas morate biti vidljivi, brendirani, morate se dobro promovirati i naći put do klijenta, kupca, publike, glasača ili koga već. Velike firme to dobro znaju i ulažu puno novca u digitalno poslovanje.
Kada sam prije nekoliko mjeseci otvorila firmu u Sinju, gdje živim, znala sam da je to ispravan put iako u Dalmatinskoj zagori ne postoji tolika potreba za ovom strukom jer se takvi poslovi uglavnom usmjeravaju prema Zagrebu. Ipak, treba pokušati, razmišljala sam, i otvoriti nešto čega dosad nije bilo ovdje. Uostalom, bolje nego kao nezaposlena osoba čekati da vam netko pokuca na vrata s poslom.

Posao treba sam izmisliti. Velika mi je želja unaprijediti poduzetništvo i digitalno poslovanje u Dalmatinskoj zagori jer se poduzetništvo ovdje svodi na manje obrte u uslužnim djelatnostima - priča nam Marija, rođena Dubrovkinja koju je ljubav odvela u Sinj, a majčinstvo osnažilo u odluci da ostane u malom viteškom gradu umjesto da sreću potraži negdje gdje je digitalna era već započela.

Cijeli članak potražite na portalu Slobodne Dalmacije.

15. lipanj 2024 11:59