StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvo47 GODINA PREDANOG RADA |

HODAJUĆA ENCIKLOPEDIJA KUHARSTVA Konavljanin Božo Katušić, chef Hotela Croatia, radi od otvorenja hotela, sumještani mu zaželjeli sretnu mirovinu

Piše DV
16. listopada 2020. - 11:25
Gospar Božo Katušić, dugogodišnji chef u cavtatskom Hotelu Croatia, odlazi u zasluženu mirovinu, podijelili su vijest u FB grupi Zavazda Konavle.

- Hotel je otvoren 21. srpnja 1973. To je dan koji je promjenio cjelokupnu sliku Cavtata, Konavala i opcenito hrvatskog turizma, a još uvijek je tako. Gospar sa slike je Božo Katusić, jedina osoba koja je radila na otvaranju i još uvijek radi. Čovjek je to koji je svojim radom i znanjem kuhao na najvećim svjetskim sajmovima turizma, hodajuća enciklopedija kuharstva, naš Konavljanin!
47 godina i koji dan više na jednom mjestu, teško da će se ponovit više. Neka je sretna i vesela mirovina gosparu Božu - zaželjeli su Božovi prijatelji i poštovatelji na društvenim mrežama.
24. studeni 2024 22:30