StoryEditorOCM

DUBROVAČKI LANAC HOTELA NAJAVIO Za goste imamo posebne akcije, vi dođite, mi vam plaćamo cestarinu!

Piše DV
7. svibnja 2020. - 15:09
I dok većina hotelskih kompanija još uvijek kalkulira kada će i u kojem obimu otvoriti kapacitete za ovo ljeto, dubrovački lanac hotela Importanne Hotels and Resort vrata svojih dubrovačkih hotela najavio je otvoriti odmah u ponedjeljak 11. svibnja, i to usprkos činjenici da očekuju netipičnu sezonu, donosi Jutarnji.

Osim toga, kompanija ovogodišnju sezonu počinje s nekim proizvodima i uslugama prilagođenima situaciji u kojoj se očekuje manji broj gostju, a posebno u uvjetima u kojima se očekuje da bi sezona, vše nego ikad, mogla ovisiti o domaćim gostima.
Svi oni koji će od 11. svibnja u Resortu rezervirati dvodnevni smještaj, poručili su, dobit će povrat troškova cestarine u vrijednosti koja odgovara relaciji od Zagreba do Dubrovnika, a za boravak od 4 dana, dobit će povrat troškova cestarine u oba smjera na istoj relaciji.

"Osim toga, druga ponuda uz rezervaciju smještaja uključuje i besplatan transfer sa dubrovačke zračne luke, a snizili smo značajno i osnovne cijene smještaja. Gostima iz Hrvatske Importanne Resort omogućio je i obročna plaćanja do 12 rata sa svim glavnim kartičarima koji posluju u zemlji", pojasnili su iz ove kompanije.

Kako je ispričala njihova direktorica operacija Klara Šoštarić, usprsko činjenici da je tvrtka posljednjih godina bilježila najveći broj dolazaka iz Velike Britanije i SAD-a, Hrvati su im dugi niz godina najvjerniji gosti zbog čega se nadaju da će Dubrovnik posjetiti u što većem broju, piše Jutarnji.

Pored otvaranja, iz kompanije najavljuju i kako će do kraja svibnja lansirati brend novog naziva Royal Hotels and Resort, a prije mjesec dana potvrdili su i kako ne odustaju od planiranih investicija, krizi i pandemiji usprkos.

"S obzirom na moment globalne zdravstvene krize, odradili smo niz operacijskih prilagodbi te paralelno dovršavamo izgradnju novih smještajnih jedinica u hotelu Royal Palm, uz popratni „facelifting“ poput uređenja okoliša“, rekla je Šoštarić te dodala kako su građevinski radovi prva faza ukupne investicije od 125 milijuna kuna koja predviđa proširenje smještajnog kapaciteta, te obnovu dodatnih sadržaja poput restorana, wellnessa, spa, plaže i šetnice.
20. travanj 2024 08:34