StoryEditorOCM
KulturaKAZALIŠTE MARINA DRŽIĆA

Zbog bolesti glumca otkazana 'Legenda o beskrajnom moru'

Piše DV
11. studenog 2016. - 14:23

Iz Kazališta Marina Držića uz ispriku su potvrdili otkazivanje najavljenih šest izvedbi predstave "Legenda o beskrajnom moru" u studenom.
Zbog bolesti glumca i nepremostivog faktora upale pluća predstave u terminima 14., 15. & 16. studenog (9.30 i 11.30 sati) su otkazane / odgođene do daljnjeg.
- Nažalost, zbog bolesti glumca, Kazalište Marina Držića prinuđeno je otkazati sve dogovorene izvedbe predstave “Legenda o beskrajnom moru” predviđene za 14., 15. i 16. studenog. Po saznanju da zbog zdravstvenih razloga nećemo moći biti u mogućnosti održati navedenu predstavu s našeg repertoara, pokušali smo naći zamjensku i u tom vidu kontaktirali sva javna i privatna kazališta koja u svojoj ponudi imaju dječje predstave za predviđeni uzrast, da ne bismo našoj najmlađoj publici uskratili veselje odlaska u kazalište, ali nažalost termini su već, svim kazališnim kućama, bili zauzeti. Još jednom bismo izrazili žaljenje zbog nepredviđenih okolnosti i svakako ćemo nastojati našu najmlađu publiku u što skorijem roku razveseliti našom predstavom “Legenda o beskrajnom moru”, ali i dječjim predstavama drugih kazališta - naveo je Ante Vlahinić, ravnatelj KMD-a koje će o novim terminima izvedbe naknadno izvijestiti publiku.
 

01. srpanj 2024 05:47