StoryEditorOCM
KulturaSPLIĆANI HUMOROM "OKUPIRALI" DUBROVNIK

Četiri asa ‘Splicke scene‘ natjerala Dubrovčane na smijeh do suza: ‘Uvijek nam je super doći, publika nas podržava, lipo nam je i gledalište je uvijek puno...‘

Piše Ahmet Kalajdžić
19. veljače 2024. - 14:49

Ivica Lazaneo, Ante Travizi, Josip Škiljo i Tomislav Primorac dostojno su u kinu "Sloboda" predstavili nova dostignuća splitske, odnosno "Splicke stand up-scene" i sa "zimskim bázama" do suza nasmijali Dubrovčane. Točnije, uspjeli su to dva puta: u kasnom popodnevnom terminu uglavnom mlađu, a u večernjem terminu većinom sredovječnu i nešto stariju publiku.

image

Lazaneo "predaje štafetu" Traviziju

Ahmet Kalajdžić/

- Mi već redovito, više puta godišnje dolazimo u Dubrovnik još od 2018. godine i uvijek nam je super doći, Publika nas podržava, u Dalmaciji smo, doma smo, lipo nam je i gledalište je uvijek puno- rekao nam je Tomislav Primorac te je, na opasku kako je neobično da nitko od četiri splitska "stand up- asa" nije ni spomenuo Hajduk, rekao:- Redovito pišemo novi materijal u kojem, naravno, ima toga i o Hajduku, ali se potrefi da u novom materijalu nema nekih tema. Ovo je bila serija za zimu, a idući put kad dođemo u travnju bit će báze za proljeće i potpuno drugačiji materijal i vidjet ćemo što će se tu naći. I tad će bitit isti sastav, ali potpuno novi show.

image

Trenutak predaha između dva nastupa asova "Splicke scene" stand up-komedije

Ahmet Kalajdžić/

Inače, četvorica Splićana ne dolaze uvijek zajedno, nego i solo. Ako su "u kompletu", tad je nastup u kinu "Slobodi", a ako na jug dođu solo, tad nastupaju u klubu "Dubina" u Gružu. Tako se već zna kako će pred kraj veljače Primorac u tom klubu gostovati i predstaviti se kao "one mah show" pod nazivom "Samo jedan Dalmatinac", dok će u ožujku solo nastup imati Ivica Lazaneo.

28. travanj 2024 02:36