StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetJulija Navaljna

Udovica Navaljnog nije mogla doći na mužev sprovod, pa se od njega oprostila potresnom porukom: ‘Ne znam mogu li...‘

Piše DV
1. ožujka 2024. - 15:07
Julija trenutno živi u Njemačkoj, a na Aleksejev sprovod nije došla jer bi gotovo sigurno bila uhićena po dolasku u Rusiju

Danas je u Moskvi pokopan Aleksej Navalni, nedavno preminuli vođa ruske oporbe. Njegova udovica Julija nije bila na sprovodu jer se nalazi u inozemstvu te bi gotovo sigurno bila uhićena po dolasku u Rusiju.

Nakon što je Navalni pokopan, Julija Navalnaja objavila je potresnu oproštajnu poruku i video na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru, prenosi Index.

Udovica Alekseja Navalnog, Julija, objavila je oproštajnu poruku svom pokojnom suprugu na društvenoj mreži X.

"Ne znam kako živjeti bez tebe, ne znam mogu li to podnijeti"

"Ljoša (skraćeni naziv imena Aleksej, op.a.), hvala ti za 26 godina apsolutne sreće. Da, čak i tijekom posljednje tri godine sreće. Za ljubav, za to što si me uvijek podržavao, za to što si me nasmijavao čak i iz zatvora, za to što si uvijek mislio na mene.

Ne znam kako živjeti bez tebe, ali ću pokušati da budeš sretan zbog mene i ponosan na mene. Ne znam mogu li to podnijeti ili ne, ali pokušat ću.

Sigurno ćemo se sresti jednog dana. Imam toliko neispričanih priča za tebe, i imam toliko pjesama sačuvanih za tebe na svom telefonu, glupih i smiješnih. Da budem iskrena, užasnih pjesama, ali one su o nama, i stvarno sam te htjela pustiti da ih poslušaš. I stvarno sam htjela gledati kako ih slušaš, smiješ se i onda me grliš.

Volim te zauvijek. Počivaj u miru".

01. svibanj 2024 06:59