StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSTRAVA KOD KUTINE

Nožem usmrtio nevjenčanu ženu pred sinom: ‘Zgroženi smo, iako smo znali o kome se radi‘

Piše jutarnji list
20. svibnja 2021. - 21:30

Razlog zašto je 58-godišnji S. B., stari policijski znanac, posegnuo za nožem i ugasio život svoje nevjenčane partnerice V. H. (48) s kojom ima troje djece, sisački kriminalisti intenzivno nastoje utvrditi, piše Jutarnji.

Stravičnom zločinu, koji se dogodio u Poljskoj ulici u Donjoj Gračenici na kutinskom području u četvrtak oko 12.40 sati, prema pričanjima susjeda, odvio se pred jednim od sinčića vrtićke dobi.

S obzirom na to da je nakon svega i sebi nožem pokušao nauditi, trenutno se S. B. nalazi u sisačkoj bolnici na sanaciji ozljeda nakon čega će uslijediti kriminalističko istraživanje kako bi se rekonstruirao tijek zločina i podnijela odgovarajuća kaznena prijava.

- Cijelo mjesto je zgroženo. Znali smo da nije dobar čovjek, ali da može ubiti ženu za koju kaže da je voli najviše na svijetu, e to nam ne ide u glavu. Nakon što je nju ubo nožem, navodno je i sebi potom pokušao nauditi. Učinio je dječicu siročićima – kaže za Jutarnji jedna mještanka Donje Gračenice.

Drugi susjed otkriva da su se nevjenčani supružnici često svađali. A kad su oko 13 sati čuli zvukove Hitne pomoći, nekima je odmah na pamet pao upravo S.B.

- Galama se čula iz njihove kuće često, ali se ona nikad na njega javno nije žalila. Očito je trpjela u sebi radi djece. Čuli smo prije par dana da je zatrudnjela, da je u četvrtom mjesecu trudnoće i da se veseli novom rođenju djeteta, a navodno je njemu žestoko prigovarala zbog grijeha iz prošlosti, najviše onog koje je počinio nad snahom koja se udala za njegova sina iz prvog braka.

Zato se s njim u selu nitko nije družio, a on zbog toga i nije baš izlazio među nas. Nekad je imao i problema s alkoholom – zaključuje drugi susjed, piše Jutarnji.

23. travanj 2024 10:45