StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPRIMOPREDAJA

Marija Vučković predala ministarstvo poljoprivrede, preuzima novo ministarstvo

Piše M. R. K.
20. svibnja 2024. - 10:51
Zagreb, 200524. Ministarstvo poljoprivrede, sumarstva i ribarstva, Ulica grada Vukovara 78. Primopredaja u ministarstvu, Marija Vuckovic predala ministarsto Josipu Dabri. Na fotografiji: Josip Dabro, Marija Vuckovic.Damir Krajac/Cropix

U Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i ribarstva danas je održana je primopredaja dužnosti između dosadašnje ministrice Marije Vučković i novoimenovanog potpredsjednika Vlade i ministra Josipa Dabre.

Dosadašnja ministrica poljoprivrede i novoimenovana ministrica zaštite okoliša i zelene tranzicije Vučković zaželjela je novom ministru Dabri uspješan nastavak rada na ostvarivanju ciljeva Vlade Republike Hrvatske u području poljoprivrede, šumarstva i ribarstva te ga upoznala s aktivnostima, rezultatima, dosadašnjim postignućima i projektima u tijeku. Ministrica Vučković predala je ministru Dabri Izvješće o radu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ribarstva i Godišnji plan rada za 2024. godinu.

Novoimenovani potpredsjednik Vlade i ministar Josip Dabro zahvalio se na učinjenom u prethodnom mandatu i najavio svoje prioritete u pogledu nastavka realizacije projekata za razvoj poljoprivrede, šumarstva i ribarstva, priopćeno je iz Vlade.

 

02. lipanj 2024 02:46