StoryEditorOCM
Crna kronikaIZVJEŠĆE POLICIJE

Krao po Župi dubrovačkoj, prijavljen je odvjetništvu: Evo što je sve otuđio 24-godišnji ‘dugoprstić‘

Piše D. M. L.
3. lipnja 2024. - 11:43

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Postaje granične policije Gruda razriješena su tri kaznena djela krađe počinjena u posljednjih desetak dana na području Župe dubrovačke.

U prvom se slučaju radilo o krađi motocikla dubrovačkih registarskih oznaka počinjenoj tijekom noći 20./21. svibnja. Motocikl je, s ključem u bravi, bio parkiran ispred obiteljske kuće u mjestu Buići, a u prostoru ispod sjedišta se nalazila kaciga i prometna dozvola, vlasništvo 48-godišnjaka.

U drugom se slučaju radilo o krađi triju skupocjenih sunčanih naočala i novčaniku u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovna kartica i novac, sve u vlasništvu 45-godišnjaka. Krađa je počinjena u noći 21./22. svibnja, a spomenuti predmeti su otuđeni iz nezaključanog osobnog vozila koje je bilo parkirano ispred obiteljske kuće također u mjestu Buići.

U trećem je slučaju tijekom noći 23./24. svibnja ispred dvorišta obiteljske kuće u Čibači otuđen električni romobil u vlasništvu 23-godišnjaka.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je sva tri kaznena djela počinio 24-godišnjak koji je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

20. lipanj 2024 09:34