StoryEditorOCM
TenisTENIS

Nema sad plakanja zbog poraza od Borika, zadnje kolo odlučuje, jasno je što Ragusa mora napraviti protiv druge ekipe HTK Zagreb

Piše Tonči Vlašić
28. svibnja 2024. - 13:24

Izgubili su od Borika uz Zadru s 2:5, a zatim su slavili sa 6:1 kod Varaždina 1181., prije toga su dobili Koprivnicu 2 u gostima sa 6:1, a istim rezultatom kod kuće Prečko, te sad čekaju HTK Zagreb, njegovu drugu ekipu u zadnjem kolu, i ako budu uspješni, igrat će doigravanje za plasman u veći rang, biti u prilici napraviti i ove sezone korak naprijed. 

Tenis klub Ragusa je u skupini ‘A‘ Druge hrvatske seniorske lige ostvario tri pobjede i jedan poraz, Borik ima također 10 bodova jer je HTK Zagreb 2 dobio s 4:3, a Ragusu s 5:2 (tri boda se dobiju za pobjedu 7:0 i 6:1, dva boda za pobjedu 5:2 i 4:3, a bod za poraz 3:4 i 2:5). U drugoj, ‘B‘ skupini, Medveščak je već osigurao prvo mjesto, dok su u igri za drugo Lošinj Jadranka, Chromos Savica, te Đakovo. U polufinalu doigravanja pobjednik skupine ‘A‘ igra za finale protiv drugog iz skupine ‘B‘, a pobjednik skupine ‘B‘ protiv drugog iz skupine ‘A‘. 

Zadnje kolo odlučuje. Nema sad plakanja zbog poraza u Zadru, a tamo je Pero Mihaljević dobio prvi set sa 6:2, u drugom vodio s 5:1, imao pet meč lopti, ali nije uspio. Bilo je i u preostala četiri izgubljena meča prilike ostvariti barem jednu pobjedu, pa bi dubrovačkoj ekipi za prolaz u polufinale protiv HTK Zagreb 2 igrao i poraz od 2:5 i(li) 3:4. Ovako, moraju dobiti. 

Protiv Borika i Varaždina 1181. za Ragusu su pod vodstvom Paska Barovića igrali Marko Baničević, Nikola Mihaljević, Jurica Udovičić, Ivan Boitsov, Stjepan Bogdan, Pero Mihaljević i Timofii Milovanov

26. lipanj 2024 03:01