StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

Gordan Lovrić imao savršen ‘pogodak‘ na Golden Fightu 4 u Zagrebu: Došli su navijači iz Dubrovnika. Na tome sam im neizmjerno zahvalan!

Piše Tonči Vlašić
6. travnja 2024. - 23:13

Gordan Lovrić je slavio na priredbi Golden Fight 4 u Zagrebu, te u svojoj trećoj profesionalnoj borbi u karijeri stigao do druge pobjede u nizu. Član Ultimate fight kluba Gladiator Maro Perak je bio uspješniji od Blaža Ivkovića.

- Da, puno ime kluba je Gladiator Maro Perak. Nama je pokojni Maro bio više od trenera. Bio je naš sportski otac. Naučio nas je svemu – istaknuo je nakon pobjede Dubrovčanin, koji će za 11 dana, 17. travnja, proslaviti 27. rođendan.

- Ovo je moj specijal, kontre – kratko će o savršenom ‘pogotku‘ kojim je zaustavio Ivkovića u prvoj rundi. Nikad mu netko nije ovako ‘sjeo‘. Sudac je odmah reagirao, shvatio kako je riječ o klasičnom nokautu.

- Iznenadio je i mene kako je naletio i pao. Nisam očekivao. Mogao sam nastaviti, ali nisam jer sam vidio kako je borba završena – dodat će član Ultimate fight kluba Gladiator Maro Perak.

image

Gordan Lovrić (UFC Gladiator)

Tonči Vlašić/

Gordan je počeo trenirati po paskom Mara Peraka kad je imao 12 godina. Profesionalni debi upisao je 2017. godine na dubrovačkoj Noći Gladiatora. Nije uspio dobiti tu prvu borbu. Bio je u karijeri sudionik svjetskog amaterskog prvenstva. Danas, osim što trenira i priprema se za nastupe, ne samo u MMA, već i u boksu, grapplingu, radi kao trener u klubu. Uči mlade.

- Meni je ovaj sport sve. 

Upitan je nakon pobjede, što mu je cilj?

- Boriti se u nekoj jačoj organizaciji.

U Draženovom domu u Zagrebu, gdje je održana priredba, Gordan je imao glasnu podršku s tribina.

- Došli su navijači iz Dubrovnika. Na tome sam im neizmjerno zahvalan!

27. travanj 2024 09:57