StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

Francuski borac nije znao što ga je snašlo! Luka Milidragović u Dusseldorfu slavi povijesnu pobjedu: ‘Mogao bih odmah u novu borbu!‘

Piše Tonči Vlašić
4. ožujka 2023. - 22:32

Mohammed Rouziq iz Francuske nije uspio ništa reći, čak ni predati meč. Srećom za njega, sudac u ‘kavezu’ je vidio kako je vrag odnio šalu, te je odmaknuo Luku Milidragovića. Prva runda je bila ispitivanje snaga, a u drugoj je došla do izražaja sjajna priprema člana Ultimate fight kluba Gladiator ‘Maro Perak’, koji sad slavi pobjedu na priredbi EMC Talents 4, koja se održala u Dusseldorfu.

Milidragović je upisao pobjedu nokautom u drugoj rundi. Njegova treća profesionalna borba i treća pobjeda. Rouziq je ostao na dvije pobjede. Ovo je borcu iz Francuske drugi poraz.

- Sve je dobro prošlo. U kutu su mi pomagali Antun Račić, Patrik Ćelić i Roberto Soldić. Hvala svim trenerima u UFD Gymu, cijeloj ekipi Gladiatora, treneru Domagoju Obradoviću, hvala boksačima i hrvačima Lokomotive iz Zagreba, svi oni su mi pomogli da se spremim baš dobro za ovu borbu Dva zadnja mjeseca sam proveo u UFD Gymu, prije toga sam mjesec dana radio u Dubrovniku i Zagrebu. Hvala im! - javio se Milidragović za Dubrovački vjesnik nakon pobjede.

23-godišnji Luka je bio jedini borac iz Hrvatske na EMC Talents 4 priredbi, a njegov sudar s Rouziqom jedna od dvije glavne borbe večeri od njih ukupno petnaest. Luka je bio spreman za sve tri runde po 5 minuta, bio je, kažu u dubrovačkom klubu, spreman i za dvije borbe iste večeri.

- Tako se dobro osjećam, tako sam se dobro pripremio da bi mogao odmah u novu borbu. Što sad? Ima li na vidiku već neka nova borba? Vidjet ćemo što kažu Ivan i Toni Dijaković. Još sam po dojmom kako sam dobro odradio borbu. Meni je ovo bila najteža borba do sad. Proslavit ćemo pobjedu, a zatim idemo dalje raditi i spremati se za nove borbe. Hvala svima na podršci - rekao je Luka.

Pamtit će se za sva vremenu borba Milidragovića u Dusseldorfu. Prva pobjeda jednog člana dubrovačkog kluba od kad je u imenu kluba ime legendarnog Mara Peraka, lokomotive ne samo dubrovačke MMA scene, koji nas je u ljeto prošle godine napustio u 40. godini života......

02. svibanj 2024 01:38