StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

Dubrovački borac na EMC Talents 4 priredbi brani boje Hrvatske: Luka Milidragović je spreman, čeka ga u Dusseldorfu ...

Piše Tonči Vlašić
3. ožujka 2023. - 23:00

Mohammed Rouziq iz Francuske bit će suparnik Luki Milidragoviću, članu Ultimate fight kluba Gladiator ‘Maro Perak’ na priredbi EMC Talents 4, koja se u subotu navečer, 4. ožujka, održava u Dusseldorfu.

- Rouziq ima dvije pobjede i poraz. Zadnju je borbu, koju je imao u lipnju prošle godine, dobio. U 2021. godini je imao dvije borbe. Bio je uspješan u svom profesionalnom debiju, a drugu borbu je izgubio. Ukupno će na priredbi biti petnaest borbi. Lukina borba protiv francuskog borca je jedna od dvije borbe večeri – rekao je Kristijan Perak.  

23-godišnji Milidragović, jedini borac iz Hrvatske n EMC Talents 4 priredbi, pripreme za borbu odradio je baš u Dusseldorfu. Trenirao je u UFD Gymu Ivana Dijakovića. Prije puta u Njemačku pripremao se u dvorani u Gospinom polju skupa s ostali članovima kluba. U UFD Gymu je već nekoliko godina Antun Račić, ali i Roberto Soldić, te još dosta kvalitetnih boraca.

- Po imenima nema jače ekipe na jednom mjestu, te je Luka imao najbolje moguće suparnike za pripremiti se za borbu. Inače, Luka je u karijeri putovao i učio. Bio je i u Kanadi gdje je u Tristar Gymu skupljao iskustvo trenirajući s legendarnim Georgesom St-Pierreom – dodao je Kristijan.

Predviđene su tri runde po 5 minuta.

Luki će ovo biti treća profesionalna borba u karijeri. Ne za za poraz! Obje je dobio!

03. svibanj 2024 00:48