StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI KUP

ŠTRUVINO POD VODOM Igra se samo na Šupjaci, prošlogodišnji finalist dočekuje GOŠK Dubrovnik 1919.!  

Piše Tonči Vlašić
3. ožujka 2020. - 10:55
Štruvino igralište u Metkoviću je većim dijelom pod vodom, kiša ga je 'potopila' i to je razlog zbog čega će se ovog utorka, 3. ožujka, igrati Županijski kup samo u Čilipima (Konavljanin - GOŠK Dubrovnik 1919. za finale skupine Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle, pobjednika čeka Croatija iz Gabrila), dok će ONK Metković i Jadran Luka Ploče na Štruvino igralište istrčati početkom idućeg tjedna, 10. ili 11. ožujka. Naravno, ukoliko tada ne bude istih problema.  

Prije dva tjedna je počelo natjecanje u Županijskom kupu. Već se zna kako su u finalu skupine Lastovo - Korčula BŠK Zmaj i Jadran Smokvica, te u finalu skupine Pelješac Orebić i Grk. U skupini Dolina Neretve drugi polufinalni par je ogled između Neretvanca i Neretve, koji bi se u Opuzenu trebao igrati u srijedu, 4. ožujka.  

Pobjednici skupina plasirat će se među četiri najbolja (ždrijebom će se odradit parovi same završnice). Prošle godine Županijski kup je osvojio Jadran Luka Ploče, koji je u finalu, koje se igralo u Čilipima, svladao Konavljanin

SEMAFOR 2. kolo
Nedjelja, 1. ožujka, Smokvica:
 Jadran Smokvica – Hajduk 1932. 3:0, Putnikovići: Putniković – Grk 2:3, Gabrili: Croatia – Župa dubrovačka 4:0, utorak, 3. ožujka, Čilipi: Konavljanin – GOŠK Dubrovnik 1919., Metković: ONK Metković – Jadran Luka Ploče, srijeda, 4. ožujka, Opuzen: Neretvanac – Neretva. Početak utakmica u 15 sati. Odigrano ranije, Blato: BŠK Zmaj – Žrnovo 3:1, dok je Orebić bio slobodan.
17. travanj 2024 18:58