StoryEditorOCM
NogometPRVA HNL |

HAJDUK PROŠAO U EUROPU Paolo Tramezzani krenuo s Vickom Ševeljom iz Mokošice od prve minute u odlučujuču bitku, i nije pogriješio!

Piše Tonči Vlašić
22. svibnja 2021. - 23:02

Ono što se unatrag nekoiko kola činilo kao nemoguća misija, ostvarilo se. Hajduk je nizom pobjeda osigurao mjesto u Europi, četvrto mjesto koje je dohvatio pobjedom u zadnjih 90 minuta sezone vodi ga u kvalifikacije Konferencijske lige, novog europskog klupskog natjecanja.

Uoči zadnjeg kola Hajduk je morao dobiti Lokomotivu u Poljudu, koja se pak u zadnjih 90 minuta 'tukla' s Istrom i Varaždinom za ostanak. Dobio je s 2:0. Marko Livaja i Stipe Biuk su tresli mrežu zagrebačkog sastava, koja je dočekala poraze Istre u Osijeku i Varaždina u Koprivnici, te se spasila. U Osijeku je bilo 2:1 za domaćina, u Koprivnici 1:0 za Slaven Belupo, te će u niži rang Varaždin, koji je ostao na 28 bodova (Lokomotiva ima 30, a Istra 29).

Paolo Tramezzani, trener Hajduka, krenuo je s Vickom Ševeljom iz Mokošice od prve minute u odlučujuču bitku, i nije pogriješio! 21-godišnji Ševelj je u svojoj trećoj službenoj utakmici u dresu prve momčadi Hajduka, a prvoj od prve minute, odigrao više nego dobro, te je zaslužan za uspjeh protiv Lokomotive, kojim je splitski klub spasio sezonu.

05. srpanj 2024 10:50