StoryEditorOCM
KošarkaTO BI TREBALO BITI TO

Čeka se potvrda, još se nije oglasio Real Madrid, ali jest Hezonja: ‘Nastavit ću svoje putovanje kod kuće, još dugo ...‘

Piše Tonči Vlašić
21. lipnja 2024. - 09:25

Je li sve sad riješeno? Ostaje li Mario Hezonja i dalje u dresu Real Madrida? Zadnje vijesti govore kako ne ide u Barcelonu, već kako ostaje u Madridu, i kako potpisuje petogodišnji ugovor vrijedan 12,5 milijuna eura. Ako se to dogodi, bit će to jedan od najvećih ugovora u europskoj košarci. 

- Kao što svi znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i slobodan sam odlučiti gdje želim igrati sljedećih godina. Nisam sklopio nikakav ugovor ni s kim drugim do sada, i kao što sam rekao, uvijek ćete to prvi čuti od mene! Real Madrid je vjerovao u mene kada mnogi nisu, brinuo se za mene i moju obitelj od prvog dana kada sam stigao i učinio da se osjećamo kao kod kuće. Moja jedina namjera bila je ostati pa sam sretan što vam mogu priopćiti da ću nastaviti svoje putovanje kod kuće, kod svog Real Madrida, još dugo - napisao je Dubrovčanin, koji je u Real stigao ui ljeto 2022. godine, te u dvije sezone s njim osvojio pet trofeja.

Prošle sezone Hezonja je s Realom uzeo sva tri domaća trofeja - naslov prvaka, pobjednika kupa i superkupa Španjolske, a u sezoni 2022./23. osvojio je prvo španjolski superkup, a zatim naslov prvaka Europe. U upravo završenoj sezoni igrao je s kraljevskim klubom finale Eurolige u kojem je bio uspješniji Panathinaikos

Trenutno je Hezonja na pripremama s reprezentacijom, koju od 2. do 7. srpnja čekaju u Pireju kvalifikacije za olimpijski kvalifikacijski turnir.

21. lipanj 2024 09:35