StoryEditorOCM
ZabavaNOVA-STARA KARIJERA

Tina Katanić povukla potez kojeg nitko nije očekivao! Otkrila je čime se danas bavi, bogme je prešla granice Hrvatske, evo o čemu se radi

Piše Ivana Kapetanović/SD
12. rujna 2022. - 12:19

Tina Katanić napravila je neočekivani potez te je uvela još jednu aktivnost koju do sada nije prakticirala.

Otvorila je profil na Instagramu na kojem je prati već preko 1000 ljudi, a objavila je nekoliko svojih fotografija, među kojima se nalazi i ona iz 2006. kada je bila druga princeza kraljice svijeta.

"2. postaja je bila predstavljanje Hrvatske na prestižnom natjecanju za Kraljicu svijeta gdje sam postigla uspjeh kojem se nitko nije nadao - 2. princeza Kraljice svijeta i od medija zaradila titulu pod kojom me mnogi rado pamte - kraljica Hrvatske” napisala je Katanić uz opis fotografije.

Uz novije fotografije opisala je i da je danas mentorica za Lotto djevojke, te zaštitno lice igara na sreću na stranom tržištu.

“Zabava u svakom trenutku! Moto kojim se danas vodim i poslovno, ali i privatno. Gdje sam danas? Zaštitno sam lice igara na sreću na inozemnim tržištima, primarno na španjolskom jeziku, ali za razliku od Bingo doba, danas sam iza kamere! Danas sam menadžerica, mentorica i moderatorica za Lotto djevojke. O tome uskoro više” - najavila je.

"Mnogi su mi se novinari više puta obratili sa željom da me intervjuiraju kako bi doznali gdje sam i čime se danas bavim. Nisam imala želju niti sam bila spremna otvoriti vrata u život današnje Tine" - kazala je Tina Katanić, nekadašnja tv voditeljica i manekenka koju, nažalost, javnost najviše pamti po brutalnom seks skandalu, kad je u javnost pušten video koji nikad nije smio biti ni snimljen, ni objavljen, no stvari su se, čini se, promijenile jer je Tina na Instagramu najavila da će ipak uskoro reći više o svom sadašnjem životu.

Događaje od prije sedam godina, kad je doživjela brutalni napad na svoju privatnost i bila žrtva skandala, Tina je u intervjuu za Story komentirala:

"Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. 

Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela.

U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu" - zaključila je Katanić.

28. travanj 2024 07:59