StoryEditorOCM
ZabavaNAJGORE ZBOG OBITELJI

Tina Katanić iskreno o seks skandalu: Bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti! Moram reći da nisam jedina, i druge djevojke su. Zato je ovo važno...

Piše dv
7. rujna 2022. - 12:51
Tina Katanić: Uvijek su tu za mene bili moji roditelji, prijatelji i tadašnji dečko...Ronald Goršić/Cropix

"Mnogi su mi se novinari više puta obratili sa željom da me intervjuiraju kako bi doznali gdje sam i čime se danas bavim. Nisam imala želju niti sam bila spremna otvoriti vrata u život današnje Tine" - kazala je Tina Katanić, nekadašnja tv voditeljica i manekenka koju, nažalost, javnost najviše pamti po brutalnom seks skandalu, kad je u javnost pušten video koji nikad nije smio biti ni snimljen, ni objavljen, piše Slobodna Dalmacija.

Upitana u velikom intervjuu za Story kako danas gleda na događaje od prije sedam godina, kad je doživjela brutalni napad na svoju privatnost i bila žrtva skandala, Tina je odgovorila:

"Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja.

Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. 

image
Marko Todorov/Cropix


Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela.

U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu".

Ustvrdila je i kako su joj najveća podrška bili roditelji, prijatelji i tadašnji dečko.

image
Danijel Soldo/Cropix
27. travanj 2024 19:08