StoryEditorOCM
ZabavaPOZNATI BLOGER

Timotej Gošev postavio pitanje o najboljim ribljim restoranima na prostoru Dalmacije. Čak ih je trinaest iz naše županije. Evo koji su se našli na listi

Piše dv
1. veljače 2024. - 08:14

Koji je najbolji riblji restoran u Dalmaciji. Uh, ovo bi pitanje moglo izazvati žestoku raspravu postavite li ga u društvu jer zahtijeva vrlo subjektivan odgovor. Osim toga, ukusi se razlikuju. Pritom, mnogi su svjesno ili nesvjesno pristrani pa će određeni objekt proglasiti najboljim samo zato što se nalazi u njihovom mjestu, jer su u njemu doživjeli određene lijepe uspomene ili jer ga drži netko s kim su "u dobre", donosi Slobodna Dalmacija.

U prilog svemu ovome ide i diskusija koja upravo traje na Instagram profilu poznatog blogera specijaliziranog za travel fotografiju, možda ste već našli na njegove predivne slike naše obale. Poznat je pod korisničkim imenom Timotej, a puno ime mu je Timotej Gošev.

Objavivši snimku iz neimenovanog domaćeg restorana na kojoj konobar filetira i poslužuje primamljiv komad oborite ribe pečene na gradele, zapitao je svoje pratitelje, njih čak 113 tisuća, koji je najbolji riblji restoran u Dalmaciji.

Odgovora ne fali.

Navedeni su kronološkim redoslijedom, kako su pristizali komentari, počevši s najnovijima.

Konoba Adio Mare - Korčula

Vatrica, Vis

Bistro Glorijet, Dubrovnik

Konoba Albert, Korčula 

Forty Four Restaurant, Dubrovnik

Leut u Cavtatu

Restoran Dubrovnik Lopud 

Rokotin, Cavtat

Bugenvila, Cavtat

Kod Guste, Sukošan

Ttriton, Lastovo

Gastro Mare, Kobaš  na Pelješcu

Mediterraneo na Hvaru

King, Baška Voda

Žminjak, Murter

Pagar Korčula

Marco Polo Korčula

Ferol, Vis

Epetium, Stobreč

Gariful, Hvar

Dvor in Primošten

Peper&Choco Korčula

24. studeni 2024 00:33