StoryEditorOCM
ZabavaUživali su

Momčilovo ljeto za pamćenje: 20 dana s Mašom i Jakšom u aquaparku i na planini, pa povratak...

Piše Gloria
26. kolovoza 2023. - 16:13

Popularni crnogorski glumac Momčilo Otašević, koji će u veljači iduće godine proslaviti 34. rođendan, vratio se u Zagreb odmoran i svjež na nastavak snimanja dnevnog serijala Kumovi čija je zvijezda. Baterije je napunio u rodnoj Crnoj Gori, zemlji koju voli više od svega, a u razgovoru IN magazin Nove TV otkrio je da je, bez obzira na mnoštvo atraktivnih destinacija na Jadranu koje proteklih godina upoznao, za njega ideal ljetnog odmora - povratak kući, pišr Gloria.hr.

"Najljepša su ljeta ona koja provedem u rodnoj Crnoj Gori s obitelji i prijateljima. Nema ništa bolje od mamine kuhinje i druženja s prijateljima, svako je događaj za pamćenje", izjavio je Momčilo Otašević koji se nakon pet godina braka, u kojem su dobili kćer Mašu i sina Jakšu, razveo od kolegice Jelene Perčin.

image

 

 

Biljana Blivajs/Cropix

"Lokacije su prvih dana uvijek iste, a onda isprobam i nešto novo. Prvo idem po Cetinju, obavezno burek kod Sulja, pa gurmanska kod Međa, pa ćevapi u Crnu Goru. Idem i mijenjam ono staro što sam naučio da vidim je li se što promijenilo i nije ništa. Uživam u tim gastro užicima, iako mi se ne bi reklo... A onda u nekom trenutku krene naručivanje kući", ispričao je Momčilo koji je najviše uživao u tri tjedna koje je proveo u društvu kćeri i sina.

"Dvadeset dana svuda po Crnoj gori: Njegoši, Lovćen, Cetinje, Boka Kotorska... To vrijeme provedeno s djecom, na moru, u aquaparku, na planini, to je definitivno najbolje", priznao je Momčilo koji u dječjim radostima uživa poput svojih mališana.

"Maša je lavica mala, Maša je živa, od akcije. I Jakša je, ali on je ipak malo mirniji. Kada skaču po trampolinu, ona može skakati 2 i pol sata, a on će nakon 15 minuta reći ne može više, pa će napraviti pauzu. On je valjda više na mene, da malo odmori", otkrio je svojedobno glumac.

Odmoran Momčilo ponovno je u Zagrebu, na setu ‘Kumova‘. Serija se vraća na male ekrane s novim epizodama, a snima se i nova sezona. "Brzo sam se uklopio, kao da nisam nigdje ni bio. Obukao sam kostim, pogledao tekst, naučio ga za deset sekundi, i ajmo pred kamere, možemo snimati", otkrio je glumac.

27. travanj 2024 15:14