StoryEditorOCM
ZabavaVESELE VIJESTI U OBITELJI

Emil Tedeschi postao djed: njegov sin i supruga Nika Perenčević koja je jedna od najbogatijih Hrvatica su dobili sina, a znamo mu i ime

Piše dv
4. ožujka 2022. - 12:34

Emil Tedeschi mlađi i njegova supruga Nika Perenčević postali su roditelji malenog dječaka. Kako doznajemo, dijete se zove - Emil, prenosi Jutarnji list.

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, 26-godišnji Emil, i 18 godina starija supruga Nika, jedna od najbogatijih Hrvatica i samozatajna kći poduzetnika Mihajla Perenčevića, vjenčali su se krajem ožujka 2019. godine u Malom Lošinju u hotelu Bellevue okruženi buketima crvenih ruža, a mladenka je tad izabrala usku vjenčanicu od čipke sirena kroja. Uzvanike je zabavljao Tony Cetinski, a među uzvanicima je bila i Nina Badrić.

Za vezu Emila i 18 godina starije Nike, koja iza sebe već ima jedan brak i troje djece, doznalo se potkraj 2018. godine i to samo nekoliko mjeseci nakon što je Tedeschi mlađi prekinuo ljubavnu vezu s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Podsjećamo, nakon prekida s Lanom, Emil je pronašao "onu pravu". A ljubav svog života u mlađem Tedeschiju pronašla je i Nika. Par od samoga početka pokušava sačuvati intimu za sebe pa je javnost ostala zakinuta za detalje njihove ljubavi, no kruna je svakako rođenje djeteta.

28. travanj 2024 21:21