StoryEditorOCM
ZabavaEliminacijska emisija

Dino Jelusić rasplakao se zbog odluke u ‘The Voiceu‘, Dubrovčanin Marko Vukić ide dalje...

Piše dv
6. siječnja 2024. - 22:09

U showu „The Voice Hrvatska“ na red u devetoj emisiji je došao možda najstresniji dio, a to je dvoboj faza natjecanja. Ovdje je mentor jedini sudac i veliki teret nosi svojim odlukama jer se radi o zaista sjajnim, iznimno talentiranim mladim ljudima. „Dobra vijest“ je što svaki od mentora može iskoristiti svoju „moć“ i spasiti i preuzeti nekoga iz drugog tima.

U dvoboj fazu natjecanja ušlo je dvadeset i četvero natjecatelja, a nakon ove emisije ostaje ih šesnaest koji idu u emisije uživo već od iduće subote.

Dubrovčanin Marko Vukić u Dinovom je timu, a na duetu je nastupio s Martinom Kosovcem i i vrlo snažno izveli su legendarnu pjesmu „Let The Sunshine In“ (Hair).

Svaki poseban na svoj način, večeras u duetu dobili su niz komplimenata ostalih mentora, a Dino je, jedva kontrolirajući suze, odlučio da s njim dalje ide Marko Vukić.

Marko Vukić ima 28 godina i živi u Dubrovniku. 

Marko je cijeli život okružen glazbom iako je po struci nezaposleni inženjer geodezije. Naime, vodi žensku klapu Oželanda, član je klape Kaše, piše pjesme, svira s brojnim bendovima, a odličan je u funky i rock-žanrovima, premda se ne voli žanrovski svrstavati ni u jedan izričaj. Osim glazbe, Marko se bavi i montiranjem videa i zvuka, voli čitati knjige, stjecati nova znanja te pomagati u obiteljskoj vinariji. 

Na The Voice se prijavio jer su ga na to nagovorili njegovi bližnji, on je netko tko natjecanja ne voli, no sada je spreman pokazati svoju glazbenu svestranost. 

 

03. svibanj 2024 18:20