StoryEditorOCM
Zabava‘SVE SE PROMIJENILO‘

Depp sretan nakon velike sudske pobjede: ‘Ljudi, najbolje od mene tek dolazi. Sud mi je vratio život!‘

Piše Lovro Belošević/Jutarnji list
1. lipnja 2022. - 22:33

Ispred sudnice u Virgiji okupljeno mnoštvo skandiralo je 'Johnny, Johnny', a Johnny je sve pratio iz - Engleske. Točnije, iz Newcastlea. Ipak, tisućama kilometara udaljen od SAD-a Depp nije skrivao oduševljenje pobjedom na sudu nad bivšom suprugom. Poentirao je: 'Moj život konačno je vraćen', piše Jutarnji list.

image

Johnny Depp

Drew Angerer/Afp

- Prije šest godina zauvijek se promijenio moj život, život moje djece, život mojih najbližih, ali i životi ljudi koji su me godinama podržavali i vjerovali u mene. Sve u jednom treptaju. Lažne, ali vrlo ozbiljne kaznene optužbe su iznesene putem medija, što je izazvalo beskrajnu salvu sadržaja mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica. Cijela priča je obišla svijet u roku nanosekunde i imala seizmički utjecaj na moj život i moju karijeru.

No, šest godina kasnije, sud mi je vratio život. Istinski sam ponizan.

image
Steve Helber/Afp

Moja odluka da nastavim s ovim slučajem, vrlo dobro znajući visinu pravnih prepreka s kojima ću se suočiti i usprkos neizbježnom, svjetskom spektaklu u mom životu, donesena je tek nakon dugog razmišljanja.

Od samog početka cilj pokretanja ovog slučaja bio je otkriti istinu, bez obzira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj djeci i svima onima koji su mi ostali potpora. Osjećam se mirno znajući da sam to konačno postigao. Preplavljen sam, i bio sam cijelo ovo vrijeme, izljevom ljubavi i kolosalnom podrškom i dobrotom iz cijelog svijeta. Nadam se da će moja potraga za istinom pomoći drugima, muškarcima ili ženama, koji su se našli u mojoj situaciji, i da oni koji ih podržavaju nikada ne odustanu od toga. Također se nadam da ću ostati nevin dok se ne dokaže krivnja, kako na sudovima tako i u medijima.

image

Johnny Depp

Drew Angerer/Afp

Želim odati priznanje plemenitom radu suca, porotnika, sudskog osoblja i šerifa koji su žrtvovali svoje vrijeme da bi došli do ove zaključka, te svom marljivom i nepokolebljivom odvjetničkom timu koji je odradio izniman posao pomažući mi da podijelim istinu sa svijetom. Najbolje tek dolazi, a novo poglavlje je konačno počelo. Istina nikad ne nestaje - stoji u pripćenju Johnnyja Deppa, a prenosi  Jutarnji list.

02. lipanj 2024 00:36