StoryEditorOCM
ModaNovogodišnji outfit - kako ga odabrati?

Šljokice ili baršun? Inspirirajte se zvijezdama devedesetih

Piše Izvor: Gloria Glam
27. prosinca 2021. - 20:19
Gwyneth Paltrow u jednostavnoj satenskoj haljini Mango koju je odjenula više od jednom, i to uglavnom na blagdanskim celebrity partyjima. Nježni saten odgovara Gwynethinoj tankoj figuri i donekle i prekriva njezinu mršavost, no krojevi ovakvih 'tube' haljina zaista pristaju djevojci svake građe. Za utopliti ovu kombinaciju preko haljine odjenite topli vuneni kardigan što dulji to bolji, krupnog pletiva.Rexfeatures.com

Godinu koju je obilježila modna nostalgija prigodno je završiti u istom tonu - stilskom inspiracijom koja dolazi iz srca devedesetih godina prošlog stoljeća. Glam outfiti minimalističke estetike, uz poneku ekstravagantnu kombinaciju, karakteriziraju ove godine u kojima su po poznatim klubovima partijali slavni supermodeli, glumci i pjevačice. Trendovi iz devedesetih i nultih godina aktualniji su no ikad, a sve ono što se nosilo tada, danas se bez problema može pronaći u ponudi trgovina.

image
Naomi Campbell u šljokičastoj lila haljinici H&M blista, ali ona blista u baš svakoj kombinaciji. Crna pantera, osim po skandalima poznata je i po savršenom tijelu kojemu stoji ama baš sve, a nikad ne propušta priliku pokazati duge, vitke noge. Zbog jednostavnog kroja ova je mini haljina idealna za nositi i kao tunika za sve one kojima se baš ne da smrzavati.
Rexfeatures.com

Ako niste sigurni što odjenuti za doček Nove godine ili neku od večernjih prilika, prilažemo osam celebrity outfita iz devedesetih godina. A za sve one koji bi se poigrali uz jednostavnije (i toplije) oztite za blagdanske tulume predlažemo ono što predlažu i svi high street modni brendovi u ovo doba - ubacite malo šljokica, pa makar i u topiću ili mini suknji, kao jedini svijetleći detalj.
Zvijezde devedesetih znale su pokazati sjajne kombinacije koje nama mogu poslužiti u izboru pravog outfita za blagdanske tulume i doček Nove godine. Što god izabrali, ne zaboravite crveni detalj, bar u donjem rublju, za sreću na Silvestrovo!

image
Haljinu s perjem 16Arlington Kate Moss nosila je tek u nekoliko prilika. Moss, poznata po ekstravaganciji i u životu i u modi pokazuje kako i žene koje su izrazito sitne u ovakvim haljinama, koje dodacima poput perja, dodaju centimetre, mogu izgledati poput supermodela.
Rexfeatures.com
27. travanj 2024 18:32