StoryEditorOCM

Treba im topli dom i ljubav: učinite dobro djelo u božićno vrijeme i udomite neku od ovih preslatkih šapica iz azila s Grabovice

Piše Dv
17. prosinca 2023. - 11:21

Iako kučki u novom azilu na Grabovici imaju daleko bolje, ljepše i udobnije uvjete nego na Žarkovici, svakom kučku mjesto je u toplom domu, okružen vlasnicima koji ga vole, paze i njeguju. Sklonište za nezbrinute životinje Dubrovnik na svojoj Facebook stranici redovito objavljuje fotografije divnih kučaka koji traže novi dom. Donosimo mali pregled:

- Ova velika cura spremna je za svoj zauvijek dom! Berta ima oko 2 godine i iako se možda ne bi reklo na slici - ogromna je.

- Frodo je maleni čupavac koji traži svoju obitelj. Veseli mališan dane u skloništu krati igrom sa svojim sestrama, ali bi rado i on i mi da prvi Božić provede na toplom sa svojom obitelji. U dobi je oko 3 mjeseca, bit će srednjeg rasta, čipiran je i cijepljen, a po spolnoj zrelosti obavezna je kastracija koja je na trošak skloništa.

- Lile je zdrava, u dobi je od oko 4 mjeseca i ima 10 kilograma.

- U Skloništu na skrbi imaju deset štenaca u dobi od mjesec i pol do pet mjeseci. Svi su karakterom i izgledom različiti ali dijele istu želju – da što prije pođu u svoj dom.

Isto tako, nedavno su objavili fotografiju kuje koja je lutala na potezu od Brgata do Bosanke:

Ukoliko želite udomiti nekog od ovih kučaka i štenaca ili znate vlasnika kuje čija je fotografija objavljena, molimo vas javite se Skloništu za nezbrinute životinje Dubrovnik.

 

27. travanj 2024 17:15