StoryEditorOCM
GastroLJUDI ZA 5 |

O DUBROVAČKOJ EKIPI KULINARSKOG SHOWA SAMO POZITIVNO Gušt ih gledat, nasmijali me do suza!

Piše dv
20. listopada 2021. - 11:56

U RTL-ovom kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu' ovaj tjedan kuha dobro raspoložena i vesela ekipa iz Dubrovnika: zubna tehničarka Ivana Bačić, kontrolor leta Matej Oroz, turistička vodička Priscila Zumpano Martinović, glazbenik Zoran Kosović i turistička djelatnica Karlotti Bender.

Koliko su zabavni, ugodni, društveni, raspoloženi i nadasve dobro kuhaju najbolje pokazuju komentari po društvenim mrežama.

- Svi govore protiv Dubrovčana, a jedini se pokazali pravi gospari, ocijenili kako treba, bez imalo malicije, dali pošteno desetke, a ne one prethodne sitne duše "ne volim i nisam probala i zato 4" – jedan je od komentara.

U drugim komentarima ekipu nazivaju ‘ljudima za 5’, navode kako sa zadovoljstvom gledaju ovu kulinarsku emisiju.

‘Prelijepa večer uz ovu divnu ekipu. Najbolja ‘Večera za pet’ od početka emitiranja’, ‘Extra su, gušt ih gledat, nasmijali me do suza’, ‘Nakon toliko epizoda, normalni ljudi, koji daju super ocjene, koji se ne natječu pohlepno i pokvareno da bi bili 1’… tek su neki od mnoštva komentara.

Dubrovačka ekipa očito je javnosti dobro sjela, a kako i ne bi kad im je uz kvalitetan pjat najbitnije dobro se zabaviti. Pobjeda im je očito na posljednjem mjestu jer u prve vije večeri pokazali su kako kod ove ekipe kalkulacije  ne prolaze. U ponedjeljak je Ivana Bačić ocijenjena s 39 bodova, dok je sinoć 27-godišnji Matej Oroz, osvojio maksimalnih 40 bodova.  

24. travanj 2024 18:41