PRVI TJEDAN
SUBOTA (6. veljače)
PROSO S POVRĆEM I SIROM
- Proso isprati te kuhati u 2.5x više vode 25min
- Skuhati povrće te ga pomiješati s prosom i kravljim sirom ''na salatu''
___________________________________________________________________
DRUGI TJEDAN
PETAK (12. veljače)
NAMAZ OD SARDINE
- Luk izrezati na male komade te izblendati sve napisane sastojke zajedno
___________________________________________________________________
TREĆI TJEDAN
SRIJEDA (17. veljače)
POLPETICE OD TIKVICA
- Naribati jednu tikvicu
- Dodati 2 jaja Marinero, mladi sir i integralno brašno ČM
- Pržiti na ulju, a poslije postaviti na kuhinjski papirnati ručnik da se mast upije
PETAK (19. veljače)
TORTILJA
- Ugrijati tortilju na tavi
- Sitno nasjeckati povrće i pomiješati sve sastojke
- Koristiti ih kao smjesu za punjenje tortilje
NEDJELJA (21. veljače)
SALATA S KUSKUSOM
- Kuskus preliti s 2x više vrele vode, te čekati 10-ak min dok se ne skuha
- Na maslinovom ulju popržiti luk i sitno sjeckanu brokulu
- Dodati iskuhani kuskus i grašak, začiniti solju, paprom, kurkumom, chilijem
- Ohladiti smjesu i dodati sir
___________________________________________________________________
ČETVRTI TJEDAN
SRIJEDA (24. veljače)
BURGERI OD SLANUTKA
- Izblendati slanutak, luk, češnjak i sezamove sjemenke
- Pomiješati smjesu s jajem i krušnim mrvicama
- Ugrijati pećnicu na 200 stupnjeva, napraviti male burgere i peći 15 min