StoryEditorOCM
Zoom danaMNOGIMA FAVORIT

Otac ju je tukao, muž umro na 1. godišnjicu braka: Lidija je sve pobijedila, pogledajte kako izgleda par mjeseci nakon izlaska iz "Života na vagi"

Piše PSD
18. siječnja 2020. - 18:44

 

"Što je teži uspon uz brdo, to je bolji pogled s vrha" - napisala je na Instagramu Lidija Tomić, presimpatična Karlovčanka koja je mnogim pratiteljima posljednje sezone "Života na vagi" bila favoritkinja - prenosi Slobodna Dalmacija.

Jednostavna, samozatajna, poštena i "drug", Lidija se uvukla u srca gledateljima, pa njezini pratitelji na društvenim mrežama s užitkom prate Lidijine najnovije fotografije, po kojima bi se reklo da se - "prepolovila".

36-godišnja Lidija tijekom trajanja showa skinula je, naime, impresivnih 49,5 kilograma, a pobjeda joj je izmakla za dlaku. I nakon izlaska iz showa nastavila je sa svim usvojenim zdravim navikama.

"Borbena i divna! A najvažnije, vanjski dio se uz uspon promjenio, ali nutarnji ostao divan i skroman!", "Pa kako , za koliko??!!! Bravoooo svaka čast!! ŽENA ZMAJ", "Najbolja transformacija od žena..." - tek su neki od brojnih komentara podrške, kojima je Karlovčanka zahvalila riječima:

"A hvala vam dragi moji na lijepim riječima.. puno mi to znači šta ste uz mene i dalje... volim vas sve️️".

 

 

Poznavatelje Lidijine dramatične životne priče još više vesele njezine nove pobjede i uspjesi, od srca joj žele da joj novo životno zadovoljstvo donese i novu ljubav i sreću.

Roditelji Lidije Tomić, kako je bila otkrila, razveli su se dok je bila mala curica, ostala je živjeti s ocem, koji ju je u pijanstvu znao tući.

Sreću je našla u ljubavi i udala se, da bi njezin suprug preminuo na 1. godišnjicu njihovog braka.

"Prije suprugove smrti sama sam uspjela smršavjeti 25 kilograma, ali poslije tog tragičnog događaja u roku od dva do tri mjeseca vratila sam kile natrag.

Iako fizički više nismo zajedno, znam da je suprug cijelo vrijeme uz mene i da mi je bio podrška..." - ustvrdila je osjećajno. 

 

17. travanj 2024 06:58