StoryEditorOCM
Zoom danaNA LUKSUZNOJ JAHTI

Jedna od najmoćnijih žena na svijetu uživa u Dalmaciji s poznatim prijateljima, pogledajte kako se ekipa zabavljala po Gradu

Piše L.L.
20. kolovoza 2018. - 16:41
bbimagehandler.ashx

Nema tko nije ovoga ljeta posjetio Dubrovnik. Sudeći prema količini svjetskih "celebrityja", ovaj naš grad na obali je još uvijek nezaobilazna ljetna "štacija" turista diljem svijeta. Neki se u njega rado i vraćaju. Oprah Winfrey, jedna od moćnijih žena u Americi i lice s ekrana koje je uvelike oblikovalo današnje poimanje TV programa, a godinama i uveseljavalo gledatelje diljem svijeta, sa svojom je ekipom stigla u Grad kako bi malo odmorila.

S njom je stigla i njena vječna kompanjonka Gayle King, a cure su došle u pratnji Giancarla Giammettija, počasnog predsjednika brenda Valentino, na čijoj luksuznoj jahti i obitavaju tijekom boravka na Jadranu. A ugodnim druženjem pohvalila se i Diane von Furstenberg, modna kreatorica i Oprahina stara prijateljica.

"Večer u Dubroviku u društvu predivne žene koju s ponosom mogu nazvati prijateljicom", napisao je Giammetti na Instagramu.

 

An evening in Dubrovnik with a great woman I am proud to call a friend @oprah

Objavu dijeli Privategg (@giancarlogiammetti)


Ekipa se fotografirala i u centru grada, a njihova simpatična objava obišla je društvene mreže gdje su komentatori oduševljeni ležernošću i veselom atmosferom koja je očigledna.  

A tko zna, voditeljica se možda odluči u Dubrovniku i zadržati neko vrijeme. Prema pisanju The Dubrovnik Timesa, prije nekoliko godina je razmatrala opciju kupnje kuće u samome centru Grada, po cijeni od pet milijuna dolara, a nakon bajkovitog odmora, možda se konačno i odluči za to.

 

 

Sunday afternoon walk in Croatia ! @oprah @gayleking

Objavu dijeli @ therealdvf

 

16. lipanj 2024 23:32