StoryEditorOCM
ZdTubeZA VESELIJI DAN

VIDEO -Zadarski "Libretići" na Višnjiku snimili videospot za pjesmu "Život nije siv" uoči uskršnjih blagdana

Piše Libretići/Zadarski.hr
1. travnja 2021. - 20:05

Jedan prekrasni, vedri, sunčani dan dan u ožujku iz kuća je na popularne zadarske Banine izmamilo mnogu djecu spremnu za igru i druženje na svježem zraku. Pa ipak, neki od njih su se već izdaleka, u svojim prepoznatljivim crvenim Donnel haljinicama i majicama, izdvajali iz mnoštva na raznim igralištima, vješto plešući, pjevajući glumeći i pogledom slijedeći kameru te slušajući upute svojih voditelja. Bile su to članice i članovi popularnog zadarskog Dječjeg zbora LIBRETIĆI koji su baš na taj dan došli na svoju "igru sa zadatkom" - da snime svoj novi videospot, u vlastitoj režiji i produkciji, a sve pod budnim okom svojih dvoje mentora, Ivane Begović i Dinka Habuša, te snimatelja Marina Ćute, o kojemu voditelji uvijek pričaju samo u superlativima. Već je izdaleka bilo vidljivo da je čitava ekipa jako ozbiljna i spremna u namjeri da novi, najavljeni uradak izgleda - ništa manje nego izvrsno! 

- Ovu smo subotu odlučili iskoristiti za snimanje videospota za pjesmu ŽIVOT NIJE SIV mlade, ali već izuzetno poznate osječke kantautorice Mie Dimšić, mlade glazbene zvijezde koju naša djeca naprosto obožavaju i u njoj vide jako dobar uzor. 

Pjesmu smo obradili u svom prepoznatljivom veselom, šarenom i dinamičnom ruhu, a spot će biti baš u skladu s pjesmom - s puno kadrova, šaren, veseo, dinamičan, bogat i zaigran. Športski centar Višnjik nam se učinio idealnim eksterijerom za sve naše vizualne zamisli jer djeci nudi, osim toliko poželjnoga boravka na svježem zraku, puno različitih sprava za igru, vježbanje i rekreaciju, igrališta je sve više, a sve je uređeno zaista prekrasno i besprijekorno je uredno i čisto. Nismo mogli pronaći bolje "kulise" od ovih za ovu namjenu!

Djeca ovdje dolaze i borave jako često, i sama, kao i sa svojim obiteljima, a ovoga smo ih puta mi samo "vratili" u njihov dnevni boravak" odaje nam uz smiješak Ivana, jedna od voditeljica Zbora, te nastavlja u vedrom duhu: "Nadamo se da ćemo svim svojim dragim slušateljima i gledateljima uspjeti preko malih ekrana prenijeti sve one divne, optimistične i radosne emocije koje smo mi osjećali glumeći, plešući, pjevajući i igrajući se u ovom videospotu te smatramo kako smo, upravo u ovim vremenima, i to još pred Uskrs, blagdan obilježen nadom, radošću i svjetlom, posegnuli za pravom pjesmom i donijeli pravi projekt u javnost koji će imati jako dobar feedback - zaključila je Ivana.

A kako im se možemo javiti?

"Uvijek smo svima rado dostupni putem naše Facebook grupe GLAZBENI STUDIO LIBRETO, preko Instagram profila _libreto_official, kao i na našoj mail adresi koja glasi libreto111@gmail.com" kaže nam Dinko, drugi umjetnički voditelj Zbora.

Svakako se pretplatite na naš YouTube kanal Glazbeni studio LIBRETO na kojemu možete naći sve naše novitete i pratiti našu lijepu glazbenu priču iz dana u dan zajedno s nama, a tako i dva zadnja covera koja smo snimili s nešto starijim, sjajnim zadarskim pjevačima, mladim nadama Enom Nimčević (BRUISES) I Lovrom Bučom (JELAOUS), a u planu još imamo 3 nova videa, kao i daljnji rad na pjesmama i videospotovima s našim najdražim LIBRETIĆIMA koji svaki naš dan čine posebnim, jedinstvenim, originalnim i posve smislenim. ", zaključuje Ivana. 

Dragi naš Grade, dragi naši Zadrani i Zadranke, sretno vam, mirno, toplo i radosno ovo uskrsno vrijeme u najdražem krugu vaših najbližih od srca žele veliki i mali članovi LIBRETO teama.

20. travanj 2024 17:03