StoryEditorOCM
ZdTubeUZNEMIRUJUĆI PRIZORI

Snimka brutalne tučnjave: napadnuti muškarac se upustio u osvetnički krvavi pohod nožem i benzinom, jedan napadač preminuo

Piše PSD
23. listopada 2022. - 08:36

Prije nekoliko dana u Sarajevu Elvir Sejfić je tijekom krvavog pohoda nožem ubio Mirzu Podbičanina i teško ozlijedio Sulju Planju, odnosno Sulju Domca. Međutim, procurili su podaci prema kojima se saznaje da je Elvirovom napadu prethodilo njegovo brutalno premlaćivanje, prenosi Dnevni avaz.

Na snimci koja je stigla u javnost zabilježeno je da je Sejfić izišao iz prodavaonice u ulici Kemal Begova, nakon čega su ga  napali i pretukli Domac i Podbičanin.

Podsjećamo, Elvir Sejfić trpio je maltretiranja i prijetnje od strane Podbičanina i Domca, a jedna od prijetnji je bila da će mu silovati kćer.

Napadnuti je muškarac zatim otišao u svoj stan na Džidžikovac, gdje je uzeo nož i benzinu, a potom krenuo u osvetnički pohod za svojim napadačima. Mirzu je Sejfić sreo kraj tržnice, gdje mu je i presudio, a Sulju je u parku krenuo zalijevati benzinom, u čemu ga je zaustavila policija., prenosi Dnevni avaz.

19. travanj 2024 20:12