StoryEditorOCM
ZdTubePOGLEDAJTE VIDEO

Otkrivena farma pasa u Smokoviću Josipa Živkovića privedenog zbog preprodaje kokaina, svi su na lancu, ima i pit bulova s tragovima ugriza

Piše Zadarski.hr
15. travnja 2021. - 18:17

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnja i prometa drogama Josip Živković je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se zbog sumnje da je počinio kazneno djelo davanje mita, protiv njega podnosi kaznena prijava redovnim putem Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK).

Prilikom pretrage zemljišnog posjeda s gospodarskim objektom u Smokoviću pronađena je i oduzeta od njega zračna puška, zbog čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Isto tako je na navedenom ograđenom zemljišnom posjedu zatečen veći broj pasa raznih pasmina, među kojima i pit bulovi, na kojima su vidljivi tragovi borbe. Zbog utvrđivanja uvjeta i svih drugih okolnosti držanja životinja u tijeku je koordinirano postupanje s nadležnim institucijama.

19. travanj 2024 04:50